Megjelent!

Szeretnéd hallani, miről susognak a fák?

Scherer Péter

Mókusugrás hangoskönyv

Scherer Péter előadása egy titkos erdőbe kalauzol, ahol minden fa suttog valamit, és bölcs közösségük sokat tanít az emberiségnek.

Megjelenés: 2021. november.

A hangoskönyv jelenleg az Equibrilyum könyvkiadó honlapján keresztül, online vásárolható meg.

Megrendelem
Mókusugrás hangoskönyv

„Ez a hangoskönyv számomra különleges találkozás volt, találkozás egy könyvvel és az írójával. Elvarázsolt, hogy valaki egyszer csak megváltoztatja az egész életét, annak érdekében, hogy fákat ültessen, mivel úgy érzi: fizetnie kell azért, hogy a Föld nevű luxusszálloda eltart minket. Elvarázsolt a sok személyes emlék is, a nagymamáról vagy arról, hogy olyan közel kell ültetni a fákat, hogy egy mókus kényelmesen átszökkenhessen egyikről a másikra...”

(Scherer Péter, a hangoskönyv előadója)„Hangzások, hangszínek, zenei karakterek, stílusok közötti finom átmenetek segítik a Mókusugrás szövegének mély gondolatiságát, költőiségét, kontemplatív jellegét. A falu, a vidék emlékezetben élő időtlenségét – népzenéhez közeli motívumokkal – az igazán mai hangzású szaxofonon idézi meg. Éreznek-e, gondolkodnak-e a fák? Szöveg nélküli női hang és az ütőhangszerek motívumai vezetnek át a személyes létezésből (nagyszülők, gyerekkor) az erdő, a természet szellemeinek őseredeti világába.”

(Faragó Béla, a hangoskönyv zeneszerzője)

Megrendelem

A hangoskönyv alapjául szolgáló mű szerzője:
Jakabovics Tibor

Jakabovics Tibor

A hangoskönyv szövegét előadja:
Scherer Péter

Scherer Péter